Verdubbel je geld in vijf jaar

Sam Hollanders

Het is dan eindelijk zover, vanaf vandaag ligt mijn boek “Verdubbel je geld in vijf jaar” bij de boekhandels.

Boek Verdubbel je geld in vijf jaar - Sam Hollanders - Lannoo

Het was een leuk, inspirerend, leerrijk en vermoeiend proces en ik hoop dat het boek iedereen zal bevallen, jong en oud, ervaren en onervaren beleggers.

In dit boek doe ik mijn verhaal over mijn ervaringen, successen en mislukkingen. Maar zelfs ondanks deze laatste was het mogelijk om over de afgelopen vijftien jaar mijn geld drie maal te verdubbelen.

Het doel van dit boek is om ook andere beleggers een houvast te geven en te behoeden van de grootste valkuilen die we tegenkomen bij beleggen.

Dit is wat andere ervan vonden:

Pierre Huylenbroeck – Auteur van Iedereen Belegger en uitgever van Mister Market Magazine

Dit is een belangrijk boek. Want in deze tijden van bijna-nulrentes op spaarboekjes zou eigenlijk iedereen via aandelen moeten sparen. U ook.

Eveline Vrisekoop – Auteur van GroeiDividend

Voor wie zijn hard verdiende spaargeld deugdelijk wil laten renderen, is Sams boek een geweldig hulpmiddel. Openhartig bespreekt hij zijn beginnersfouten en grote successen, maar bovenal bezorgt hij de zelfbelegger zelfvertrouwen en houvast bij het opbouwen van zijn (of haar!) beleggingsportefeuille.

Paul van den Heuvel – auteur The Dividend Factory

Sam is een echte ambachtsman. Hij kijkt met precisie de voortgang van een onderneming en leest het DNA. In zijn inspirerende boek legt hij haarfijn uit hoe hij te werk gaat. Een boek dat iedere belegger zou moeten lezen.

Heeft u interesse in het boek, dan kan u het verkrijgen via Standaard Boekhandel, Lannoo, Bol.com of in uw lokale boekhandel.

Start Hier

Veel Gelezen

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp